Bejelentés


Magyar Kommunista Munkáspárt Nógrád Megyei Szervezete

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
ipolytarnóci áradás

A kormány elégtelen, politikailag diszkrimináló önkormányzati politikája vezethet oda, hogy elöntheti a fél falut az Ipoly. Az önkormányzatok 2/3-a Magyarországon csődben van. Így a katasztrófahelyzetek megoldására már egyáltalán nem jut pénz. A Munkáspárt harcba száll az igazságos önkormányzati támogatásokért!


Szavazás

Üdvözöljünk honlapunkon!

Amennyiben a kedves látogató Nógrád megyei, úgy érzem nem kell bemutatkoznunk; már ismerjük egymást, a gyáraktól, piacoktól, iskoláktól kezdve számtalanféle helyig. Amióta, már több mint kilencven éve, Salgótarjánban megalakult a Kommunisták Magyarországi Pártja helyi szervezete, mi itt vagyunk. Saját szenes-poros, sokszor véráztatta földön. Mi ránk mindig számíthattak az egyszerű emberek, azóta is. Itt maradtunk, és nem hagytuk magára a vidéket akkor is, amikor mások felforgatták, vagy elhagyták. Büszkék lehetünk elődeinkre, akik védték a csehektől az északi végeket, sztrájkkal dacoltak Horthyval szemben, a Cserhát erdeiben harcoltak partizánként a nyilasokkal szemben a szabadságért, végül akik egy teljes, új országot építettek fel szinte a semmiből, a II. világháború után. Talán ezért is van az, hogy itt Nógrádban, olyan erősek a baloldaliság hagyományai. Nógrád megyét így nevezik hát "vörös megyének", Salgótarjánt pedig "kis Moszkvának". A lassan egy évszázados harcunk eredménye lehet. Mi ezeket a hagyományokat tovább szeretnénk vinni, hiszen az az ember aki mai világunkban körülnéz, láthatja, hogy amit a mi Pártunk akar, nem maradiság, hanem érték. Egy olyan érték, amelyet az elmúlt húsz év, és a mai uraságok, a pénzdiktatúra sárba akar tiporni. Arra kérem az idelátogatót, hogy ne sztereotípiák által, vagy a média szócsövén keresztül ítélkezzen, hanem ismerjen meg minket. Minket itt mindig meg lehet találni, mindig itt voltunk, vagyunk, és amíg a világon az egyik ember kizsákmányolja a másikat, itt is leszünk. Ránk számíthat!Szabó Lászlóné, elnök
Magyar Kommunista Munkáspárt Nógrád Megyei SzervezeteÜzenetküldés
Ha kisemmizett, jogtalanul kirúgott munkavállaló vagy, ha igazságtalanság történt veled, keress fel minket! Írj bátran! Segíteni szeretnénk!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!